Voor meer informatie, het maken van een kennismakingsgesprek of aanmelden voor een van de trainingen kunt u contact opnemen:


Marleen Laroy

06-54757969

Spreek bij geen gehoor duidelijk de voicemail in met uw naam en telefoonnummer. U wordt dan teruggebeld op dezelfde of hooguit de volgende werkdag.

Bereikbaarheid en BeschikbaarheidDe psycholoog is op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar. Spreek bij geen gehoor duidelijk de voicemail in met uw naam en telefoonnummer. U wordt dan teruggebeld op dezelfde of hooguit de volgende werkdag.

Tijdens de lopende behandeling kunnen aanvullende individuele afspraken gemaakt over incidentele benodigde beschikbaarheid bij crisis situaties. Deze crisis situaties worden samen met u als client duidelijk omschreven en vastgelegd in het dossier. Inzet bij crisissituaties worden als behandelsessie genoteerd en in rekening gebracht.

De behandeling vindt plaats in de praktijk van de behandelaar: Locatie Klokhuys Boekelose Stoomblekerij 45 7548ED Boekelo

Er is beschikking over gratis parkeergelegenheid, een clientvriendelijke wachtruimte en toiletvoorzieningen.

Het Klokhuys voldoet als verhuurlocatie aan de wettelijke eisen van brandveiligheid. Vluchtroutes zijn duidelijk zichtbaar en bereikbaar. Inpandig is hoogwaardige luchtverversing aanwezig waardoor voortdurend inpandige lucht wordt afgevoerd en aangevuld met schone buitenlucht. Temperatuurregeling geschied via een warmtepomp waardoor er geen gebruik wordt gemaakt van een aircosysteem.

Het is mogelijk om desgewenst op een nader overeen te komen locatie behandeling of training vorm te geven (bij client thuis, bij professionele zorgaanbieder, gewenste andere buitenlocatie). Dit wordt afgestemd met de individuele client.